Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ot görmek

Rüyada kuru ot görmek

Rüyada kuru ot görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru ot gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Rüyada kuru ot yakmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru yeşil ot görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kuru ot temizlemek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, rızkının artacağına inanılır.

Rüyada kuru ot kesmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada kuru otları yakmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada kuru ot yemek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ot toplamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru ot görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments