Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkıyı temizlemek

Rüyada dışkıyı temizlemek

Rüyada dışkıyı temizlemek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet eder.

Rüyada dışkıyı temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Rüyada inek dışkısı temizlemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada dışkıyı temizlemek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek büyük zararlar getireceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışkısını temizlemek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada insan dışkısı temizlemek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments