Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okunmuş su görmek

Rüyada okunmuş su görmek

Rüyada okunmuş su görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okunmuş su gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada okunmuş su almak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada okunmuş su görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, canının derdine düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Rüyada okunmuş su içmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran okunduğunu dinlemek huzuru yakalayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu uçarken görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, önemli bir lider haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments