Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu suyun içinde görmek

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çaresizleşeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu suyun içinde gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu kan içinde görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu beyazlar içinde görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek maddi gücünü yitireceğine, sorunların günden güne azalacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada okunmuş su görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okunmuş su içmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada okunmuş su almak stresinin çoğalacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments