Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okunmuş su almak

Rüyada okunmuş su almak

Rüyada okunmuş su almak rakipsiz hale geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada okunmuş su almak gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okunmuş su görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada okunmuş su almak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada okunmuş su içmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek iyiliğe kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun öldüğünü duymak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments