Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata ekmek vermek

Rüyada ata ekmek vermek

Rüyada ata ekmek vermek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çevre değiştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata ekmek vermek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada ata ekmek vermek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada ata altın görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle ata binmek para kazanmaya başlayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ata binmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ata saman vermek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkle tokalaşmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments