Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ata bindiğini görmek

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, darlığa düşmeyeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ata bindiğini gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Rüyada ölü birinin ata bindiğini görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ata bindiğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada annenin ata bindiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını ata bindiğini görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ata bindiğini görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Rüyada siyah ata bindiğini görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin ata bindiğini görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, duygularının karşılıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi ata bindiğini görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments