Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulun son gününü görmek

Rüyada okulun son gününü görmek

Rüyada okulun son gününü görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, problemlerini çözeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada okulun son gününü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada okulun son gününü görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada son anda otobüse binmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada son model araba almak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, günah işlemekten korunacağına inanılır.

Rüyada uçağa son anda yetişmek kazancınızın artacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işine son verilmek ticarette şansının yaver gideceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yolun sonuna gelmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments