Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işine son verilmek

Rüyada işine son verilmek

Rüyada işine son verilmek nifak sokanların cezalandırılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, şifa ve ilaç bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada işine son verilmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada işine son verildiğini görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada işine son verilmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendini son nefesini verirken görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sonu olmayan yolda yürümek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine inanılır.

Rüyada son nefesini vermek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments