Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldaki arkadaşlarını görmek

Rüyada okuldaki arkadaşlarını görmek

Rüyada okuldaki arkadaşlarını görmek amaçlarını yerine getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okuldaki arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına rivayet eder.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Rüyada okul arkadaşlarını görmek en küçük sorunda parlayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada okulda arkadaşını görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments