Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda arkadaşını görmek

Rüyada okulda arkadaşını görmek

Rüyada okulda arkadaşını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, çevrenizden takdir görmeye alamet eder.

Rüyada okulda arkadaşını gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada okuldaki arkadaşlarını görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işarettir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, büyük çaba sarfedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada okulunu ve arkadaşlarını görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments