Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, gözyaşı dökeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek onun her zaman başında olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda kavga görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada okulda kavga etmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada okul arkadaşını öpmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments