Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda birini aramak

Rüyada okulda birini aramak

Rüyada okulda birini aramak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, aradaki buzların eritileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iyi bir kariyer edineceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda birini aramak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada okulda birini aramak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul aramak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç aramak kendisi ile baş başa kalacağına, onların güvenini sarsacağına, elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada polisi aramak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet aramak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantasını aramak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments