Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantasını aramak

Rüyada çantasını aramak

Rüyada çantasını aramak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantasını aramak gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Rüyada çanta kaybetmek ve aramak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantasını aramak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada çantada anahtar aramak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada çantamı aramak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan çantayı aramak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatının yolunda gideceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kalacak yer aramak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, hayatının daha kolay olacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme aramak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments