Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlarda yangın görmek

Rüyada dağlarda yangın görmek

Rüyada dağlarda yangın görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, önemli işlere imza atacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Rüyada dağlarda yangın gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada dağlarda yangın görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Rüyada dağda yangın görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dağ yangını görmek sorunların günden güne azalacağına, maddi durumunun düzeleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde yangın görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada binada yangın görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Rüyada yangın felaketi görmek çok büyük başarı kazanacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın ve su görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada yangının içinden çıkmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kasasının daha çok para dolacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments