Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Rüyada oğlunun sözlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sözlendiğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına işarettir.

Rüyada evliyken başkasıyla sözlenmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kızının sözlendiğini görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözlendiğimi görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek hem yıpranacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sözlendiğini görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments