Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun sesini duymak

Rüyada oğlunun sesini duymak

Rüyada oğlunun sesini duymak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, gönül sızılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun sesini duymak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanın.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun sesini duymak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerin bir anda azalacağına yorulur.

Rüyada oku sesi duymak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, desteksiz kalacağına, esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak zafer elde edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonda ses duymak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada çan sesi duymak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet eder.

Rüyada yakının sesini duymak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments