Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka pisliği görmek

Rüyada kaka pisliği görmek

Rüyada kaka pisliği görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada kaka pisliği gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada kaka pisliği görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Rüyada hayvan pisliği temizlemek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada köpek pisliği toplamak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek pisliği görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Rüyada güvercin pisliği görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, büyük borçlar alınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at pisliği görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, karasızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun pisliğini yemek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments