Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun ölümünü görmek

Rüyada oğlunun ölümünü görmek

Rüyada oğlunun ölümünü görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun ölümünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada oğlunun ölüm haberini almak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun ölümünü görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun ölüm görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüm tehdidi almak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ataturk ölümünü görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada ölüm istemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, planların tutmayacağına delalet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments