Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ataturk ölümünü görmek

Rüyada ataturk ölümünü görmek

Rüyada ataturk ölümünü görmek ilim irfan sahibi olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ataturk ölümünü gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada ataturk ölümünü görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada atatürkün ölümünü görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin içinin daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek atan kadın görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata şeker yedirmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata binen adam görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada ata altın bulmak hedeflerine yaklaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ata binmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin ata bindiğini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments