Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, koyu sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, şansın çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçların kesildiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet eder.

Rüyada kedi kesip pişirmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalettir.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments