Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağımın kesildiğini görmek

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, borçlarının kapacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada kulağı kesilmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kulak kesilmesi görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesini görmek borçlarının kalmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak kesildiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek büyük işlere girileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek para yatıracağına, ticarette ilerleyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments