Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, güzel günler için yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ihanet ettiğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ne yapacağını şaşıracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada ihanet edilmek elindeki imkanların artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihanet ettiğini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments