Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının vurulduğunu görmek

Rüyada karısının vurulduğunu görmek

Rüyada karısının vurulduğunu görmek bazen de rahat geçeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada karısının vurulduğunu görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada karısını açık görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalettir.

Rüyada birinin karısını görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada karısına küfür etmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments