Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun doktor olduğunu görmek

Rüyada oğlunun doktor olduğunu görmek

Rüyada oğlunun doktor olduğunu görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin aksayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada oğlunun doktor olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet eder.

Rüyada doktor raporu almak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Rüyada hasta doktor görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada diş doktoru görmek ayıplanacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Rüyada doktordan randevu almak sevinçli haberlerin alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada doktor eldiveni görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments