Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta doktor görmek

Rüyada hasta doktor görmek

Rüyada hasta doktor görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada hasta doktor gördüyseniz:

  • Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada hasta doktor görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, mutluluğa ve neşeye, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada doktor ve hasta görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada doktorun hasta olduğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına inanılır.

Rüyada hasta ve doktor görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada doktoru hasta görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, başarılarının çoğalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada doktordan kaçmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine tabir olunur.

Rüyada doktor ve hemşire görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, söz sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments