Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktordan randevu almak

Rüyada doktordan randevu almak

Rüyada doktordan randevu almak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada doktordan randevu almak gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada doktordan randevu almak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada randevuya yetişememek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada randevuya gitmemek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada randevuyu kaçırmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada biriyle randevulaşmak zenginliğinin süreceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada randevuya gelmemek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada randevu vermek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada randevu almak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments