Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu yıkamak

Rüyada oğlunu yıkamak

Rüyada oğlunu yıkamak çok hayırlı işlere atılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet eder.

Rüyada oğlunu yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada oğlunu yıkamak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kustuğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek sıkıntıların son bulacağına, hanesine bolluk geleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret eder.

Rüyada okçu olmak zafer elde edeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun denizde yüzdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada oğluna sarıldığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments