Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek

Rüyada oğlunun askere gittiğini görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada oğlunun askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada askerdeki oğlunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu asker görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu askere gittiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun asker olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments