Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna sarıldığını görmek

Rüyada oğluna sarıldığını görmek

Rüyada oğluna sarıldığını görmek kazançların artacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, rahatın kaçacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına inanılır.

Rüyada oğluna sarıldığını gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada oğluna sarıldığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada amca oğluna sarılmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada oğluna sarılmak Allah katında yükseleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş oğluna sarılmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dayısının oğlunu görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments