Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu tuvalette görmek

Rüyada oğlunu tuvalette görmek

Rüyada oğlunu tuvalette görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, her gün daha fazla dolacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yeni bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu tuvalette gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Rüyada tuvalette kuran okunduğunu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu tuvalette görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun takım elbise giydiğini görmek gülen yüzünün solacağına, zor durumda kalınacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basını oksamak sevilen bir dostun geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir ömür olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının hiç azalmayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasin okunması görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sınavdan geçileceğine delalettir.

Rüyada birine ok atmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments