Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kendini toparlayamayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabede ezan okunduğunu gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada kabede ezan okunduğunu görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada kabede ezan sesi duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, büyük zorluklar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabe ezanı duymak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede ezan dinlemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancının günden güne düşeceğine, hak yolunu tutacağına yorulur.

Rüyada kabede ezan okumak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabede ezan duymak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okunurken abdest almak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zorlukların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ezan okunmasını görmek razı geleceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments