Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ok atmak

Rüyada birine ok atmak

Rüyada birine ok atmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine ok atmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada oğluna tokat atmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iyi halin geleceğine inanılır.

Rüyada düşmana ok atmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yayla ok atmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada birine ok atmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hedefe ok atmak üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada evde kuran okutmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada halanın oğlunu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun resmini görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments