Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek

Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek

Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu kanlar içinde gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada oğlunu kan içinde görmek mutluluk ve başarı getireceğine, tövbelerin kabul olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada oğlunu kanlar içinde görmek hak yolundan uzaklaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu suyun içinde görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu beyazlar içinde görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu kanlar içinde görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bereketin ve verimin geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada babasını kanlar içinde görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı kan içinde görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments