Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu bıyıklı görmek

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu bıyıklı gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyığını yolmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet eder.

Rüyada ağdayla bıyık almak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kadını bıyıklı görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada bıyıklı kadın görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayı bıyıklı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyığı çıkmak büyük işlerin ortaya konulacağına, ilerleyemeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments