Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıksız olduğunu görmek

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek

Rüyada bıyıksız olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, daha isabetli kararlar alacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyıksız olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret eder.

Rüyada bıyık uzaması görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kadında bıyık görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çocuk sahibi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıyık aldığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada ölüyü bıyıklı görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet eder.

Rüyada bıyıklarını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Metin 999

rüyada bankada çalışıyordum ve bıyıksızdım kendimi huzurlu hissediyordum