Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna sarılmak

Rüyada oğluna sarılmak

Rüyada oğluna sarılmak kazancının ve rızkının düşeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada oğluna sarılmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Rüyada oğluna sarıldığını görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada oğluna sarılmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş oğluna sarılmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalettir.

Rüyada amca oğluna sarılmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, geçim derdine gireceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada sabri sarı oğlunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun çocuğu olduğunu görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments