Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun sarmak

Rüyada odun sarmak

Rüyada odun sarmak kötü bir habere veya tehlikeye, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada odun sarmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada odun sarmak ticarete atılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına havlu sarmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada birini kefene sarmak bir sebeple çok zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada tütün sarmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaprak sarmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada kefen sarmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah ip sarmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments