Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek arzuların gerçekleşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun büyüdüğünü görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun büyüdüğünü görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğun büyüdüğünü görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, herkesin takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun büyüdüğünü görmek kafasını toparlayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments