Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının büyüdüğünü görmek

Rüyada karnının büyüdüğünü görmek

Rüyada karnının büyüdüğünü görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karnının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada karnının büyüdüğünü görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içsel güvensizliklerinize inanılır.

Rüyada farenin büyüdüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada memesinin büyüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işarettir.

Rüyada göğsün büyüdüğünü görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyüdüğünü görmek afiyette giden düzeninden olacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan büyütmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini büyütmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments