Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi büyütmek

Rüyada kedi büyütmek

Rüyada kedi büyütmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada kedi büyütmek gördüyseniz:

  • Üniversiteye veya diğer alanlarda eğitimlerine ara vermiş olanlar geri dönüş sağlayabilirler.

Rüyada kedi büyütmek ettiği zararları telafi edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin büyüdüğünü görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulakların büyüdüğünü görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir göğsünün büyüdüğünü görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğin büyüdüğünü görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv büyütmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun büyüdüğünü görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments