Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda taşımak

Rüyada oda taşımak

Rüyada oda taşımak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, de elinin bollaşacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada oda taşımak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada odadan odaya eşya taşımak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine inanılır.

Rüyada oda taşımak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz odaya girmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada odanın su bastığını görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda toplamak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada genç odası görmek az çalışarak çok gezeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplantı odası görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işinden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu fare görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments