Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur içinde olmak

Rüyada nur içinde olmak

Rüyada nur içinde olmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada nur içinde olmak gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada nur içinde olmak büyük üzüntülere sebep olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini nur içinde görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada nur görmek zor günlerin uzaklaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işarettir.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada said nursiyi görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada birini nur yüzlü görmek yarardan çok zarar getireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada nur ismi duymak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Rüyada gökte nur görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments