Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada said nursiyi görmek

Rüyada said nursiyi görmek

Rüyada said nursiyi görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada said nursiyi gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada nur çıktığını görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, para pul sahibi olacağına, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü olmak insanlardan takdir toplayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökte nur görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nurlu el görmek hayallerinin söneceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah nur görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada nur ismini görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışık nur görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Rüyada nur yağdığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments