Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz nur görmek

Rüyada beyaz nur görmek

Rüyada beyaz nur görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, canının kıymetini bileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz nur gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz nur görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işarettir.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada nur inmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nurlu insanlar görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada said nursi hazretlerini görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, hastalıklarından kurtulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada said nursi görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada nuri alço görmek daha çok iş yapacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada osman nuri topbaş görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments