Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı numarası görmek

Rüyada kapı numarası görmek

Rüyada kapı numarası görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kapı numarası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada kapı numaraları görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı numarası görmek ferah bir döneme girileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni işler alacağına delalet eder.

Rüyada telefon numarası vermek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bol rızık sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada birinin numarasını almak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarası yazmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden numara almak yeni bir ortama girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada şans numarası görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments