Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut verdiğini görmek

Rüyada nohut verdiğini görmek

Rüyada nohut verdiğini görmek ağız tadından olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına, sonunda mutlu olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet eder.

Rüyada nohut verdiğini gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada nohut verdiğini görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve nohut görmek güzel günler görüleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden nohut almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru nohut yemek girilen yolda zarar edileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut pilav yemek başarılı bir kişi olunacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada ekilmiş nohut görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nohut yemek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut dikmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, atılım yapacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments