Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut yemek

Rüyada nohut yemek

Rüyada nohut yemek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohut yemek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada nohutlu pilav yemek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut yemeği pişirmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada kuru nohut yemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada pilavlı nohut yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Rüyada nohut yemek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nohut yemeği görmek emeklerinin boşa gideceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu yemek yemek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak geçim sıkıntısına düşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments