Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden nohut almak

Rüyada birinden nohut almak

Rüyada birinden nohut almak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği birini kırmaya alamet eder.

Rüyada birinden nohut almak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada nohut bulgur görmek sorunların teker teker aşılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut fasulye görmek geride bırakacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada toprağa nohut ekmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayırlı günlerin geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada bulgur ve nohut görmek karlı işler yapacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük nohut görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nohut hasadı görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, eşlerin boşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments