Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut harmanı görmek

Rüyada nohut harmanı görmek

Rüyada nohut harmanı görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, istediklerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada nohut harmanı gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada nohut harmanı görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek harmanı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada harman görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada harman kaldırmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada harmanı görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada harmanda buğday görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekin harmanı görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada harman savurmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, iyi hissedileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments